Geld lenen zonder omzet

Geld lenen zonder omzet is natuurlijk geen ideale uitgangspositie. Ben je starter, zzp’er of heb je een goed businessmodel PLUS voldoende cashflow dan kunnen er mogelijkheden zijn. Een zakelijke bankrekening is vereist. Bij onderstaande financiers is geen minimale omzet nodig en krijg je snel antwoord op je aanvraag. FinTech financiering werkt met slimme software die snel door je data heengaat en de ruimte berekend voor een lening.

Qeld – geld lenen zonder omzet

Qeld is een Zweeds financieel technologie bedrijf met een vestiging in Amsterdam. Zij richten zich op zzp’ers en ondernemers in het MKB. Qeld analyseert je aanvraag direct online en berekent je kansen op een zakelijke lening. Het is handig om een overzicht te hebben van bankafschriften. Dit tekstbestand kun je vanaf je zakelijke rekening downloaden. Bij formaat kies je MT940 bestand.
Geen minimum omzet
Bedrijfslening van €1.000 – €100.000
Aanvraag duurt enkele minuten
Geen jaarcijfers nodig
Looptijd 6-18 maanden
Je betaalt een vaste maandelijkse prijs

PIN Voorschot – MKB lening

PIN Voorschot kan een goede keus zijn als je geld wilt lenen maar nog niet voldoende omzet hebt gedraaid. Bijvoorbeeld omdat je starter bent. PIN Voorschot kan je een lening geven met een looptijd van 3 tot 6 maanden. Iedere dag wordt er een bepaald percentage van je PIN-ontvangsten ingehouden. Draai je veel omzet op een bepaalde dag dan betaal je die dag dus meer terug dan bij een lage omzet. Geld uit kasverkopen mag je volledig zelf houden. De premie voor het voorschot ligt tussen de 2,25 – 2,5% per maand. De aanvraag is online waarbij je digitale bankafschriften mee moet sturen. Als die gegevens er goed uit zien dan wordt er een afspraak gemaakt waarbij een medewerker van PIN Voorschot bij jouw zaak langs komt. Na het gesprek gaat de medewerker weer terug naar kantoor. De uitslag hoor je binnen twee werkdagen.