New10 ABN

New10 is een initiatief van de ABN AMRO Bank en werd opgericht in 2016. De 10 staat voor het hoogste cijfer dat behaald kan worden (een 10 dus). Het digitale platform van ABN AMRO beschikt over een uitgebreid netwerk van partners. Bij New10 kun je een zakelijke krediet aanvragen vanaf €20.000 of een bedrijfslening. De aanvraag is volledig online en binnen 15 minuten weet je waar je aan toe bent. ABN is een zeer vertrouwde naam zodat je weet met wie je te maken hebt.

New10 – Kom ik in aanmerking

Of je in aanmerking komt hangt af van hoe je bedrijf er voor staat. Wat is de huidige situatie en wat zijn de vooruitzichten? Aan de hand van een aantal gegevens berekent de bank online of je genoeg draagkracht hebt voor een zakelijke lening of bedrijfskrediet. Ook bekijken ze je BKR-score. Er zijn een aantal voorwaarden waar je in ieder geval aan moet voldoen.

BV, VOF, Maatschap of eenmanszaak
Minimale netto omzet van €50.000
Positief eigen vermogen
Je hebt winst gemaakt
Transactieoverzicht van afgelopen 15 maanden
Definitieve jaarrekening (€3 bij KvK)

Aanvullende voorwaarden
Wil je een krediet afsluiten bij New10 dan dien je een Nederlandse zakelijke rekening te hebben bij ABN AMRO, Rabobank, ING, SNS Bank, KNAB of de Regiobank. Ook mag je onderneming niet werkzaam zijn in de financiële dienstverlening, commercieel vastgoed, projectontwikkeling of scheepvaart.

Starterslening

Je bedrijf moet minimaal 15 maanden bestaan om in aanmerking te komen voor een bedrijfslening van New10. Ook je boekhouding moet de afgelopen 15 maanden van één softwareprogramma komen, je mag niet tussendoor veranderd zijn.

Voor starters die korter bestaan zijn er verschillende alternatieven zoals:
PIN Voorschot
Bedrijfslening zonder jaarcijfers
Factoring of crowdfunding.