MKB krediet

op kantoor

Bridgefund – MKB Krediet

Bridgefund werd opgericht in 2018 en richt zich op financiering van MKB en zzp. Een ondernemersplan of jaarcijfers zijn meestal niet nodig. Voor een aanvraag van een MKB krediet zijn de zakelijke banktransacties van de afgelopen 12 maanden een prima start. Deze transacties kun je downloaden vanuit je zakelijke bankrekening en vervolgens versleuteld uploaden bij de aanvraag. Hierna scant slimme software je informatie. Vaak heb je binnen een paar uur al antwoord. Bij goedkeuring ontvang je een vrijblijvende offerte op maat.

Zakelijk krediet van €5.000 tot €250.000
Geen jaarcijfers of businessplan nodig
Flexibel aflossen en opnemen
Minimaal €50.000 jaaromzet

New10 bedrijfskrediet

New10 is onderdeel van de ABN AMRO en opgericht in 2016. Het FinTech bedrijf is een stuk flexibeler en sneller dan zijn grote broer. Met een zakelijk krediet regel je extra financiële ruimte voor je bedrijf. Het MKB krediet van New10 heeft een scherpe rente. De looptijd is standaard 36 maanden, daarna kan het verlengd worden. Met de bedrijfscheck ontdek je in 15 minuten of je in aanmerking komt voor een financiering van New10.

Zakelijk krediet €20.000 – €1.000.000
Minimale omzet €50.000
Minimaal 15 maanden geregistreerd bij de KvK
Eigen vermogen + winst zijn positief
Definitieve jaarrekening
Definitieve belastingaangifte

Floryn

Floryn is een snel groeiende bedrijf dat in 2016 werd opgericht. Het kreeg geld van verschillende investeerders zoals Peak Capital (The Fork/IENS) en NIBC Bank (60 miljoen). Het kantoor staat in Den Bosch. Als je een serieuze partner zoekt voor een MKB krediet dan is Floryn een prima keus. Floryn is geen bank maar een bedrijf van ondernemers. Een aanvraag ziet er zo uit: je vult je bedrijfsinformatie in en upload je zakelijke bankafschriften. Binnen 24 uur zal Floryn contact met je opnemen. Enkele vereisten zijn een minimale omzet van €100.000 en minstens 6 maanden actief zijn als MKB onderneming.

Doorlopend zakelijk krediet

De financiering bestaat uit doorlopend zakelijk krediet vanaf €10.000 tot €3 miljoen. Hoeveel je krijgt hangt van je omzet af, dit is globaal 1,5 keer je gemiddelde maandomzet. De uiteindelijke rente is niet op voorhand te zeggen maar hangt van je risicoprofiel en de hoogte van het krediet. Dit percentage zie je pas in de vrijblijvende offerte. Je mag wel een scherpere prijs verwachten dan bij een bedrijfslening zonder jaarcijfers.

Neem je voor 13.00 uur geld op dan staat het dezelfde dag nog op je zakelijke bankrekening. De terugbetaling vindt iedere week plaats via automatische incasso en het moet binnen 6 maanden moet weer terugbetaald zijn. Het doorlopend zakelijk krediet is dagelijks opzegbaar en extra aflossen is gratis.

Zakelijk krediet vanaf €10.000 tot €3 miljoen
Flexibel geld opnemen
Minimale omzet €100.000