Review bedrijfsleningen

review

Review bedrijfsleningen

Trustpilot
Betrouwbare beoordelingen over bedrijfsleningen zijn minder eenvoudig te vinden op het internet dan van gewone leningen. Trustpilot is een bekende review site en hier staan 92 reviews over OPR bedrijfskrediet. De online kredietverstrekker scoort uitstekend (4.7 uit 5 sterren). Een methode om een hoge score te bereiken is dat je klanten uitnodigt om een review te geven op Trustpilot. Mensen die vlot een bedrijfslening hebben gekregen zullen geneigd zijn om hun dankbaarheid te tonen met een zeer positieve review.

Bridgefund hanteert de zelfde tactiek en heeft zelfs 395 reviews (4,7 uit 5 sterren). Qeld staat op 165 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 4,8 (uit 5). Grote afwezigen zijn New10 en Floryn die klanten waarschijnlijk niet om een review vragen. Een kredietverstrekker die het slecht doet in Trustpilot is Ferratum. Maar liefst 2229 mensen gaven het bedrijf 2 sterren (uit 5). Dit zijn vooral consumenten die klagen over de hoge bijkomende kosten van kleine leningen.

Google reviews
De reviews die op Google zelf staan vind je op de rechterkant van de zoekpagina. New10 had geen beoordelingen in Trustpilot maar wel 16 Google reviews met een 4,3 gemiddeld (uit 5). Qeld doet het beter met 32 Google reviews en een 4,8 gemiddeld (uit 5). Floryn scoort het best met 105 reviews en een 4,5.

Interessant